8 February 2013
Huisstijl, Identiteit - Meedoen

Maakt meedoen mogelijk

Tornante Trainingen biedt taallessen en inburgeringscursussen in hun zorggebied Rotterdam en omgeving. Persoonlijke begeleiding en kwaliteit staan voorop.

Tornante betekent (haarspeld)bocht. De bochten in het logo zijn zo gedraaid dat het logo gaat werken als een paperclip. Zo houdt Tornante de mens met zijn achtergrond en onze maatschappij bij elkaar.
Donkerblauw als daadkrachtige integere basis met geel wat staat voor hun positieve kijk op mens, taal, integratie en participatie.

 

13 July 2011
Identiteit, Merk - Hollandse groente selectie

Hollandse groente selectie

Deze zes vollegrondsgroente zijn we tegenwoordig minder gewend te bereiden. Met de recepten op de verpakking bereid je deze groente selectie snel met rijst of pasta in de wok of in een salade.

 

De snelle en soepele vormen ondersteunen de vlotte en makkelijke manier van bereiden. Aan het kleurenspel herken je de fijne smaak van deze groente. Eigenlijk een upgrade van de presentatie van de groente van toen.

De visuele identiteit van het merk “Hollandse Groente Selectie” zie je speels terugkomen in nieuwsbrieven, op displays, vrachtauto’s, POS, prijskaarten, advertenties, etc.